NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Scripts inoperative in embedded browser


Joined: 06 Mar 2014
Posts: 3
Location: Hagley Worcestershire UK
Reply with quote
I can’t debug a large four part Bootstrap Accordion registration form because it appears that the scripts in the embedded browser in phpEd are not working, so that the required data on collapse two to four can’t be entered, plus I’ve noticed that all script functionality is inoperative in the browser. Everything else in this out-of-the box, unchanged installation is fine.

Currently when debugging I’m using a Firefox external browser but this very tiresome because the form clears when debugging stops and you repeatedly have to re enter data, this doesn’t occur in the embedded browser.

Any directions? Tell me there’s some tiny box somewhere I can tick. Some tiny box that should have hover help and DOESN’T.
View user's profileFind all posts by TwentyoneSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 8260
Reply with quote
There is nothing that would block scripts in embedded browsers. I can see they work and can post some logs and can find tags in DOM. If something does not work for you, you need to check if the scripts are loaded in the first place. If they are, start posting logs and check console.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
Scripts inoperative in embedded browser
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic