NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Port problem


Joined: 11 Mar 2013
Posts: 1
Location: Texas
Reply with quote
Windows7 with IIS

I had to reinstall everything on my laptop when a virus program wiped out my registry without first backing it up. Luckily I also installed PHPEd.

Now everything that worked before comes to a blank screen however I can execute the program with PHPEd.

This bombs out on my laptop:
http://127.0.0.1/utility/ad_hoc_query.php
With Status Code:500 Internal Server Error

This works on my laptop using either PHPEd or the URL address line.
http://localhost:8080/file:/C:/inetpub/ ... _query.php

I tried changing the connection to mysqli and changed from localhost to 127.0.0.1 but that didn't solve to problem.
I did not see any port info in PHPINFO and wonder if there is a problem between 3306 and 8080 and if so where do I change it?
View user's profileFind all posts by LonestarjackSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7828
Reply with quote
If you have problems with IIS, you'd better ask Microsoft what to do.
As of mysqli -- it's also not our product. Please contact Mysql AB or post a question on their forum.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
Port problem
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic