NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
phpexpress wamp and xampp questions


Joined: 21 Aug 2011
Posts: 10
Reply with quote
Hi,

I've already wrote to support, i'm opening this thread for open discussion.

I just released a project encoded with nucoder and I have major problems getting it running in xampp and wamp.
On my servers it's running with php5.2 all seemed fine, but a lot of people use for testing xampp and wamp.

It seems that the decoding it's not done properly. I'm using the latest version of phpexpress and we get quite a lot of
- fatal errors
- undefined variables and very strange stuff.

Anybody has any experience?
Does phpexpress work with php 5.3.8?

Andrei.
View user's profileFind all posts by klodoma1Send private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7823
Reply with quote
Probably you didn't work with support at all, or I'd be aware of your problems.
FYI: some thousands people are running php scripts encoded with nucoder. They do this on their production servers, some of them are using php 5.3 and experience no problems.

If you have anything to report, please prepare shortest possible sample illustrating the issue and provide this to the support. Support will provide either a clear explanation on what's going on and how to avoid the problems you experienced [i]or[/ui] new fixed version. That's how it works.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
phpexpress wamp and xampp questions
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic