NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Why debugger stop at every blue dot?


Joined: 26 Aug 2008
Posts: 9
Reply with quote
Hi,
Not sure what I had changed, now the debugger stop at every blue dot by using 'run in debugger F9' button. I m using phpED5.5.
Thanks
View user's profileFind all posts by daream88Send private message
Veteran

Joined: 06 Jun 2007
Posts: 289
Location: Vancouver, Canada
Reply with quote
I experienced the same problem after upgrading from PhpED 5.2 to 5.5 with the debugger stopping at each and every executable line. It happened when using the built-in SRV web server and 3rd party web servers. I then found that the problem only occurred when working in a particular workspace, and not with my other workspaces. I have subsequently deleted the particular workspace, created a new one and added the projects back in there. All has been good since.

So, I do not know what went wrong, but in my case there was something weird with the workspace. Hope this helps you Wink

_________________
Smile
View user's profileFind all posts by annoSend private messageVisit poster's website


Joined: 26 Aug 2008
Posts: 9
Reply with quote
Anno, thank you for solving my problem. Great.
Its really the workspace has trouble. I re-create a new workspace like what you said, and attached the existing project, the debugger will not stop for every executed line.
I had swapped the few files between the old and new workspace and found that if old xxx.dsk file get replace will make this problem disappear.
View user's profileFind all posts by daream88Send private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7895
Reply with quote
I'd highly appreciate if you send that "broken" workspace with projects to the support team.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
Veteran

Joined: 06 Jun 2007
Posts: 289
Location: Vancouver, Canada
Reply with quote
Sorry, deleted and recreated long ago Wink

_________________
Smile
View user's profileFind all posts by annoSend private messageVisit poster's website


Joined: 26 Aug 2008
Posts: 9
Reply with quote
I had just submit but not sure how to attach files to the form.
View user's profileFind all posts by daream88Send private message
Veteran

Joined: 06 Jun 2007
Posts: 289
Location: Vancouver, Canada
Reply with quote
I think Dmitri meant you should submit a support ticket with the file(s). You can do that at http://shop.nusphere.com/customer/support.php Wink

_________________
Smile
View user's profileFind all posts by annoSend private messageVisit poster's website


Joined: 26 Aug 2008
Posts: 9
Reply with quote
I had received the email from support team and replied with attached both good and bad work space plus project files for analysis. Hope it helps.
View user's profileFind all posts by daream88Send private message
Why debugger stop at every blue dot?
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic