NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Why are my Windows Explorer menus "black" after in


Joined: 25 Jun 2014
Posts: 2
Reply with quote
I'm running Windows 7 64-bit, and after installation of both PHPEd v.13 and v.14 64-bit, my Windows Explorer menus are "black" until I run my mouse down the menu; then it partially clears up.

Has anyone else seen this?

Thanks,

Dave.
View user's profileFind all posts by dave.bSend private message
Solution


Joined: 25 Jun 2014
Posts: 2
Reply with quote
After some more Googling, I found a solution here that fixes my problem:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/right-click-menu-is-black/24afac0a-8f88-4239-9da3-34328373beee

1. Start
2. Right Click Computer
3. Select Properties
4. Click the Advanced System Settings
5. Advanced Tab
6. Under Performance, Click Settings
7. Under Custom: tick (uncheck) the check-box FADE OR SLIDE MENUS INTO VIEW
8. Apply & OK.
View user's profileFind all posts by dave.bSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7881
Reply with quote
I think, PhpED has zero relation to the problem you encountered. Perhaps, it's a coincidence in time.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
Why are my Windows Explorer menus "black" after in
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic