NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
DBG problem


Joined: 20 Feb 2004
Posts: 2
Reply with quote
I am new to PHP and still toying with ideas.

I wrote a simple mail routine using the pear library.

DBG in Remote debugging mode with EasyPHP (WinXP) on localhost.

When I step through my code to a certain point, the debugger would stop advancing. However the rest of the code was actually executed (mail is indeeded sent without apparent problems and the send() is the last statement in my script. )

Any advice ?

Greg
View user's profileFind all posts by fl123Send private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7887
Reply with quote
what IDE / front-end do you use ?
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 20 Feb 2004
Posts: 2
Reply with quote
PHPEdit 0.8.0.25 with DBG 2.11.23

Here is the code segment. It might have something to do with the $mime->addAttachment() function. The attached file sent is kinda large (4.6M). But I received no error messges.

Thanks a lot,

G

<?php
include('Mail.php');
include("Mail\\mime.php");

error_reporting(E_ALL);

PEAR::setErrorHandling(PEAR_ERROR_PRINT);

$recipients = 'dummy@somewhere.com';

$headers['From'] = 'myaddress@thisplace.com';
$headers['Subject'] = 'Test message2';

$body = 'Test message';

$params=array("host"=>"mail.someserver.com",
"auth"=>TRUE,"username"=>"ffff","password"=>"kkkkkk");

// Create the mail object using the Mail::factory method
$mime= new Mail_mime("\r\n");

$result=$mime->addAttachment("d:\\downloads\\PHPEditSetup0-8-0-25.zip");
if(PEAR::isError($result)) {
printf($result->GetMessage());
}

$result=$mime->SetTxtBody($body);
$mbody = $mime->get();
$headers = $mime->headers($headers);

$mail_object =& Mail::factory('smtp', $params);
$result=$mail_object->send($recipients, $headers, $mbody);
?>
View user's profileFind all posts by fl123Send private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7887
Reply with quote
Quote:
When I step through my code to a certain point, the debugger would stop advancing...
PHPEdit 0.8.0.25 with DBG 2.11.23


Could you try to replicate this problem with PHPED 3.3 + DBG 2.16.3 ?
All stepping routines in 2.16.3 are exactly the same as they are in DBG-2.11.23 so if the problem is in DBG it will be replicated.

TIA.
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
DBG problem
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic