NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
DBGger problems after windows reinstall


Joined: 25 Aug 2008
Posts: 1
Reply with quote
I've installed wen Windows, set Apache, php, mysql, replaced php width Nusphere's, BUT!!!

When Listener runs and I start sctipt, listener outputs

26.08.2008 3:39:44 127.0.0.2 client connected
26.08.2008 3:39:44 4040 IDE failed to start debugging (0x80004005)
26.08.2008 3:39:44 127.0.0.2 client disconnected

and i see in browser

DBG 3.1.11

Failed to run DBG session


Reason: protocol error ()
Not sure what it means? Visit http://www.nusphere.com/dbg/ for troubleshooting.

Debugger request: "(null)"
Request found in: "(null)"
Target PHP version: "4.4.2"
Server API: "Apache"
Extensions API: "20050606"
Modules API: "20020429"
PHP API: "20020918"


How can I fix this problem???
View user's profileFind all posts by aliaksejSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7897
Reply with quote
If I got you right, you replaced or updated Windows. So it's registry is fully or partially replaced. Now you need to install all the applications once again, including PhpED.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
DBGger problems after windows reinstall
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic