NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
500 error on php 5.2.2 + IIS on Server 2003


Joined: 07 Jun 2007
Posts: 2
Reply with quote
I have been trying out phpexpress on Windows Server 2003, running PHP 5.2.2 on IIS (using php5isapi.dll). All works fine for HTTP/1.1 GET, but as soon as a HTTP/1.1 POST is received, we get a HTTP/1.1 500 Internal Server Error.

Any suggestions as to what may be causing this? We couldn't replicate the issue on another server
View user's profileFind all posts by marcSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7881
Reply with quote
5.2.2 is a broken php version. Just don't use it Smile

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 07 Jun 2007
Posts: 2
Reply with quote
So which 5.2 version is compatible? What specific issue in 5.2.2 is the problem?
View user's profileFind all posts by marcSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7881
Reply with quote
Quote:
What specific issue in 5.2.2 is the problem?

it comes with problems related to POSTs like one you encountered.
Feel free to try 5.2.1 or 5.2.3

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
500 error on php 5.2.2 + IIS on Server 2003
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic