NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Is there a way to redirect output to the immediate window


Joined: 14 Apr 2007
Posts: 96
Reply with quote
Hello,

I am trying to call a shell program like so:

c:\path\to\my\executable.exe @FName@

I set it up in the integration window so it directs the output to the log window and it is working great. The problem is that output of this executable can be many lines long. Is there a way to send it to the immediate window instead? Otherwise, I can only easily see the first 100 or 150 characters of the output in the message column, and everything else is hidden.

Thank you for your help!

-r[/img]
View user's profileFind all posts by rodericksimpsonSend private message


Joined: 14 Apr 2007
Posts: 96
Reply with quote
Or, since this is not the function of this window, is there a way to tell the log window to separate the lines? Perhaps a delimeter of some sort?

Thank you,

Rod
View user's profileFind all posts by rodericksimpsonSend private message


Joined: 14 Apr 2007
Posts: 96
Reply with quote
Even better, I can write a php script to call my shell command, and parse the results... Then, how get them back to the log window on separate lines? Do I echo out the results?

Thank you,

-r
View user's profileFind all posts by rodericksimpsonSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 8335
Reply with quote
sure, you may just echo them

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 14 Apr 2007
Posts: 96
Reply with quote
Thank you.

I have one more question. The output that is being sent back by the executable I am calling is too long for the message field in the log window. Is there a setting to get the text to wrap? Otherwise it gets cut off, and I can only make the column so wide.

Thank you,

-r
View user's profileFind all posts by rodericksimpsonSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 8335
Reply with quote
You may want to open that results in the editor. To do it just check "Open File" and set file name in the "In editor" field. It should be the same file name as your script will output to.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
Is there a way to redirect output to the immediate window
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic