NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
The requested alias for /nb/user/password is not defined


Joined: 13 May 2004
Posts: 7
Reply with quote
I can debug php no prob. However, when I am debugging and click on a form submit, I get the above message. I have not been able to find when to set this so that a call to /nb/user/password will resolve to the local server.

Thanks for a great product!!!!!!
View user's profileFind all posts by LarryEitelSend private message
Veteran

Joined: 24 Jan 2006
Posts: 311
Reply with quote
Hi Larry, thank you for your kind words. Could you please gove us more details about your setup, local vs remote server and the screen shots of your Projects properties and all mappings as well as what is in your scripts - what calls what. Thank you!
View user's profileFind all posts by yfaktorSend private message


Joined: 13 May 2004
Posts: 7
Reply with quote
Please see the snapshot images I have posted here:

I need to debug my php running locally on apache. I start the parent page in debug mode. I then click on a link on the page that has only a relative url reference. Normally the server would resolve to the local server and load the page.

Thanks for your input.
View user's profileFind all posts by LarryEitelSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7857
Reply with quote
http://www.noblood.org/ftpteam/nusphere/Snap1.jpg - it's clear indication that either your script issued Status/404 or your Apache.
Start with checking Apache configuration.
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
The requested alias for /nb/user/password is not defined
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic