NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
NuSoAP and local character encoding


Joined: 24 Mar 2006
Posts: 1
Reply with quote
I try connect to SOAP server on IIS, which return response ($proxy->response):
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<soap:Body>
<IsLegalResponse xmlns="http://tempuri_org/">
<IsLegalResult>Блок питания Thermaltake ATX 420 W Active PFC ,2 FAN;
</IsLegalResult>
</IsLegalResponse>
</soap:Body>
</soap:Envelope>

But $result ($result = $proxy->IsLegal($parameters); ) have only question mark (?????????) instead utf-8 encoded curillic text

Code:
Array ( [IsLegalResult] => ???? ??????? Thermaltake ATX 420 W Active PFC ,2 FAN;


HELP please!
View user's profileFind all posts by ol777Send private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7887
Reply with quote
Before calling a method, set soap_defencoding and decode_utf8, like below:

$soap = new soapclient($wsdlURL,"wsdl");
$soap->soap_defencoding = 'UTF-8';
$soap->decode_utf8 = false;
$soap->call("methodname", $arguments, $namespace);
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
NuSoAP and local character encoding
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic