NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
very annoying "new version" message


Joined: 08 Oct 2007
Posts: 32
Reply with quote
Hello,

I have phped V 14024 and every day it popup "New version is Available..." even if I unchek box in the box itself or in settings (the check reset to true next day).

Please, give me a solution to stop it.
View user's profileFind all posts by xaffSend private message


Joined: 06 Nov 2013
Posts: 54
Reply with quote
unless they make a new release where this issue is fixed, you can open some windows ocnnection manager, check the url that checks for updates ( u can fire it manualy from the Help menu ) and add it into your hosts file Smile

Soudns stupid, but I think it should do the trick Very Happy
View user's profileFind all posts by r1d3rSend private message


Joined: 08 Oct 2007
Posts: 32
Reply with quote
what do you meam by "windows connection manager", a packet sniffer ?
Why not ^^
In fact a alerady tried but no luck so far.
Have you a good simple tcp logger in mind ?
View user's profileFind all posts by xaffSend private message


Joined: 06 Nov 2013
Posts: 54
Reply with quote
pfff, I spend 3 hours looking for the tool i know about this stuff and it is call Proxifier.

However it doesnt show new connections when I check for newer version.
on boot up it seems only to check for some certificates.

Except for some direct calls on port 80 on nusphere.com.

But you can't really block nusphere.com for undestandable reasons Very Happy

Anyways, hope dmitri will help you with this one.

Sorry and have a nice day
View user's profileFind all posts by r1d3rSend private message


Joined: 08 Oct 2007
Posts: 32
Reply with quote
Anyway, thanks for the try r1d3r.

Very kind of you.

Best regards.


Very Happy
View user's profileFind all posts by xaffSend private message


Joined: 30 Jan 2007
Posts: 34
Reply with quote
Or...

Change the checkbox directly in the settings pages....

Tools > Settings > IDE > IDE Settings


change the state of "Check for new version"
View user's profileFind all posts by rgagnonSend private message


Joined: 08 Oct 2007
Posts: 32
Reply with quote
Thanks for trying but I alerady tried this,
on next day it pops again and also recheck in the settings...
So I cleaned my registry and fresh install, then I was cool for a month, then: "Pop Agaaaiiiin !" -_-

I'm moving to an other IDE then...
View user's profileFind all posts by xaffSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7881
Reply with quote
Sorry, but this version phased out long ago.
You can switch to v16 (16062) where this problem was fixed a few months ago.
If you want to save money and you're not going to upgrade, check "remind me later". In this case it will re-appar after ~30-40 days. I think it's better than everyday. Sorry again. Can't fix anything in v15.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 08 Oct 2007
Posts: 32
Reply with quote
Ok thanks for the answer.
View user's profileFind all posts by xaffSend private message
very annoying "new version" message
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic