NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Tue Sep 15, 2020 5:23 am
Replies: 1
Views: 162
My bad, got it working.

It was just a config problem.

Tue Apr 28, 2020 10:24 am
Replies: 1
Views: 446
Somehow I have lost the margin on the right of the code editor in PhpED that shows a red dot on any line with a syntax error.

How do I get it back?

Thanks,
Nick

Tue Apr 16, 2019 8:06 am
Replies: 1
Views: 5907
In the quck box launch entry, for the GET params enter your long arg format options
eg.
--database=MY_DB --assetpath=/tmp/my-assets --client=acme-widgets --bucket=acme-widgets-imgix --resizeservice= ...

Thu Nov 30, 2017 8:26 am
Replies: 0
Views: 2373
I used to do some coding in Ruby/Rails and used RubyMine as my IDE, so I still get news emails from JetBrains.

I just had one letting me know that RubyMine now supports the Windows Linux Subsystem. ...

Fri Aug 11, 2017 4:42 pm
Replies: 3
Views: 1948
I solved my problem, but I think the broken image upload facility fot forum posts still needs looking at.

Thanks,
Nick

Fri Aug 11, 2017 11:54 am
Replies: 3
Views: 1948
Getting error uploading image.

http://forum.nusphere.com/templates/Morpheus/images/addform.html?%0A%5Burl%3Dhttps%3A%2F%2Fpostimg.org%2Fimage%2Fz72asge8v%2F%5D%5Bimg%5Dhttps%3A%2F%2Fs27.postimg.org ...

Fri Aug 11, 2017 11:53 am
Replies: 3
Views: 1948
I am loving WSL (Windows Subsystem for Linux) under Windows 10.

It makes setting up Apache/MySQL/sshd servers a breeze now under Windows.

I have just hit one problem with PhpED though. While d ...

Tue May 09, 2017 3:59 am
Replies: 9
Views: 3517
Of course I should have just tried it, and the answer appears to be yes Smile

Tue May 09, 2017 3:57 am
Replies: 9
Views: 3517
Thanks Dmitri, I just created a new workset in my current project which has 8 files opened in tabs, switched to default workset and back again and it worked fine this time.

Is the workset dynamic i ...

Wed May 03, 2017 7:28 am
Replies: 9
Views: 3517
I tried it out and save created a new workset. I had about 5 tabs open. I then tried switching back to the default workset (no files open) and that worked, but went I returned to my new workset only o ...

Sun Oct 09, 2016 7:57 am
Replies: 7
Views: 2347
Hi Dmitri, thanks for setting me straight on JIT versus DebugBreak(xxxx).

It was just bad user setup I'm afraid. Sorry to have wasted peoples time, but glad to see the NuSphere community come to m ...

Fri Sep 30, 2016 4:47 am
Replies: 7
Views: 2347
I'm not that knowledgeable when it comes to networking, but it's my understanding that when electing to use tunneling, you have told the server and client to use ssh under which you've set your tunnel ...
Page 1 of 7
All times are GMT - 5 Hours