NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Wed Jun 24, 2009 12:33 pm
Replies: 8
Views: 3450
Strange I never got an e-mail to say build 5814 was out. I'm hoping a really annoying bug has been fixed in 5812 which I'm running now.

We definitely need a changelog...

Mon Apr 06, 2009 2:05 pm
Replies: 5
Views: 2860
Hmm, if you need buildnumber to appear in the file name, why don't you add it there when you're downloading and saving the file?

Because I use Firefox, which saves files automatically as soon as yo ...

Mon Apr 06, 2009 12:35 pm
Replies: 5
Views: 2860
Hi Dimitri,

I know it is, but we're talking about people who don't have a lot of time on their hands here.

So to determine the version of NuSphere that we've got the download for on our PC, we ...

Wed Apr 01, 2009 1:15 pm
Replies: 5
Views: 2860
Hi,

I know this has been requested before but very little enthusiasm was received from Nusphere, yet it's such a huge improvement (and major annoyance) to those of us who like to keep our software ...

Sun Dec 07, 2008 12:42 pm
Replies: 2
Views: 3144
I just wanted to let people know that I reported this to NuSphere using the form at the URL below, and today (2 days later) they've fixed it with their new update!

https://shop.nusphere.com/custome ...

Sun Dec 07, 2008 12:33 pm
Replies: 5
Views: 3929
This works for me: http://www.nusphere.com/news/changes56.htm.

I reported a bug to them only a couple of days ago that they appear to have fixed alredy (I'm just downloading the update to verify it ...

Fri Dec 05, 2008 8:19 am
Replies: 2
Views: 3144
This is an "annoyance" bug which has been present since 5.5 was released; it hasn't been fixed for 5.6 so I thought I'd raise it now.

Say in my project, I have the following file layout: ...

Thu Dec 04, 2008 12:30 pm
Replies: 2
Views: 3648
Brill, thanks Blizz. I'd skipped over that screen 'cause it just looked like server settings!

Cheers,
Andy

Wed Dec 03, 2008 4:46 pm
Replies: 2
Views: 3648
I'm using PhpEd 5.6 with the remote debugger 3.6.0 (which is really cool!) However one thing that's really frustrating is if I start a script with the debugger (F9) it breaks automatically on the fir ...

Tue Sep 16, 2008 4:49 pm
Replies: 6
Views: 4898
I know it's not a great deal of help, but I'm running PhpEd and SRV happily on Vista Premium SP1.
Is your SRV configured to run on port 80? If so it might help to run SRV on a non-priveleged port (e ...

Sat Aug 09, 2008 3:31 pm
Replies: 3
Views: 4050
I think the original poster meant into the filename, not what's on-screen:

e.g. NuSphere-phped-5.2-5240-Win32.exe

where 5240 is the build, and 5.2 is the version number.

Thu Aug 07, 2008 1:36 am
Replies: 9
Views: 4228
I wonder how you managed that then, it has been a feature request for ages but hasn't been implemented (yet?) afaik.

It worked at least in the previous 5.2 version I was working on - only for $_SER ...
Page 1 of 3
All times are GMT - 5 Hours