NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Tue Jan 20, 2009 4:42 am
Replies: 2
Views: 7353
Thanks Dmitri,

The hit-ratio went well below 50. Let me know when you start beta-testing the PRO version. Any ideas at all when that might be?

James

Mon Jan 19, 2009 1:21 pm
Replies: 2
Views: 7353
Hello Nuspere people,

Having read the forums, i'm under the impression that there is only 1 version of php express available which has a fixed cache size (8MB) but heard rumours of a PRO version t ...

Mon Mar 17, 2008 7:55 am
Replies: 10
Views: 4111
Thank you for pointing that, would never have worked that out myself, have turned off the accelerator but still no joy. So it looks like i'll have to rebuild apache,
do you know what stops the debugg ...

Thu Mar 13, 2008 4:11 am
Replies: 10
Views: 4111
and this is the bottom of my php.ini file


zend_extension=/usr/lib/php/modules/dbg.so-5.2.x
#extension=dbg.so-5.2.x

[debugger]
debugger.enabled=on
debugger.profiler_enabled=on
debugger.host ...

Thu Mar 13, 2008 4:08 am
Replies: 10
Views: 4111
when I said dbg-setup i meant the dbg-wizard.php file.
I have checked the other potential location for a config file and its emtpy

This is what phpinfo says...

PHP Version 5.2.3

System Li ...

Wed Mar 12, 2008 11:36 am
Replies: 10
Views: 4111
sorry dmitri,

didn't quite make myself my clear, i have the modules in the right places etc and i do want the debugger work for any subdomain. Due to the VM setup i can't place the dbg-setup php fi ...

Wed Mar 12, 2008 10:38 am
Replies: 10
Views: 4111
all the file paths are ok, its loading the right php.ini file. the file names are correct.

Nothing unusaul in error logs either.

Forgot to mention this but it shouldn;'t make any difference, i'm ...

Wed Mar 12, 2008 7:54 am
Replies: 10
Views: 4111
I have read the forums from top to bottom and can't find anything which fixes my problem.

My setup is...
a VM running FC6 with PHP5.2.3

i have put the the correct dbg.so-5.2.x file into the mod ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours