NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Wed Jan 18, 2012 10:31 am
Replies: 2
Views: 2454
OK I got this working now by installing DBGbar on Firefox on my PC running apache and launching the debug seession using that

That had an options menu where I could specify the Client Host to be my ...

Tue Jan 17, 2012 6:19 pm
Replies: 2
Views: 2454
Hi Folks
The setup I have is as follows:

I have my apache server running on one of my two PCs on my home LAN (192.168.1.7) which has a development version of my live site. This PC on my LAN is 's ...

Wed Jan 04, 2012 5:21 am
Replies: 3
Views: 3087
Got it working once I realised I could use the Debug Toolbar added by phpEd to IE to navigate my site as normal then start debugging on next page when I wanted - instead of trying to debug my script f ...

Mon Jan 02, 2012 6:07 pm
Replies: 3
Views: 3087
OK I have a pretty specifc problem here

My live website is vbulletin/vbA CPMS based

As it uses vbA CMS it calls a lot of pages that I have written like this

localhost/index.php?pageid=somepag ...

Mon Jan 02, 2012 11:18 am
Replies: 2
Views: 2710
AHh... Windows firewall was causing the problem. I turned that off and now the debug test works and the project seems to load all my files properly

Wed Oct 12, 2011 12:49 pm
Replies: 4
Views: 3098
Right then - With that in mind, I'm going to take an up to date backup of my entire stes files/folders, plus a database backup and see that I can do with these absolute links

Once I have that runni ...

Tue Oct 11, 2011 12:35 pm
Replies: 4
Views: 3098
HI thanks for the reply

OK to clarify my live website does not have any references to localhost but it does have a lot of references to the absolute domain name for things like links to gif files a ...

Mon Oct 10, 2011 12:26 pm
Replies: 4
Views: 3098
Hi
OK a bit about me first - I am a hobby programmer and I run a free website with about 3500 members currently, the site is vbulletin 3.7 based though it has a lot of modifications, most of which I ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours