NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Sun Dec 14, 2008 9:53 pm
Replies: 7
Views: 5034
glad to hear that, nushpere is ongoing improve tool user friendly even added with helpful message. That improve user productivity.

Fri Dec 12, 2008 11:30 pm
Replies: 7
Views: 5034
Hi dmitri,
You again point directly to me my mistake. After the change of hostname and folder name, problem solved.
Thanks a million for relieve my many days headache. Smile
Now I should more enjoy ...

Fri Dec 12, 2008 12:15 am
Replies: 7
Views: 5034
Thank you dmitri point to me the exact problem that I miss.

After use the Project Setting Wizard, change the root URL to be localhost:8080 by replace oscmax_p5 and edit configure.php files in oscm ...

Thu Dec 11, 2008 7:02 am
Replies: 7
Views: 5034
I notice the difference of href string for working sample and oscmax login when mouse over both buttons.

working sample: http://locahost:8080/login_test.php?DBGSESSID=397948161772000074;d=1,p=0,c=1 ...

Wed Dec 10, 2008 10:47 pm
Replies: 7
Views: 5034
Hi,
I'm found that I can't debug the OSCMAX project after login page. At first I goto login.php page using debugger, I can step thru the source code, then when the login web page show up at output ta ...

Thu Sep 04, 2008 10:04 pm
Replies: 7
Views: 4141
I had received the email from support team and replied with attached both good and bad work space plus project files for analysis. Hope it helps.

Wed Sep 03, 2008 5:01 am
Replies: 7
Views: 4141
I had just submit but not sure how to attach files to the form.

Mon Aug 25, 2008 10:59 pm
Replies: 7
Views: 4141
Anno, thank you for solving my problem. Great.
Its really the workspace has trouble. I re-create a new workspace like what you said, and attached the existing project, the debugger will not stop for ...

Mon Aug 25, 2008 4:50 am
Replies: 7
Views: 4141
Hi,
Not sure what I had changed, now the debugger stop at every blue dot by using 'run in debugger F9' button. I m using phpED5.5.
Thanks
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours