NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Tue Sep 22, 2015 6:38 pm
Replies: 3
Views: 1504
I urgently need a anti virus software, so I reinstalled Kasperky. The Testsuite still cannot run the unit test with Kasperky installed.

I assume, that Kapserky blocks the communication between the ...

Fri Sep 04, 2015 12:57 am
Replies: 1
Views: 1205
I am looking for a good antivirus software.

Some time ago, I had troubles using the remote debugger caused by my old antivirus software, so I switchted to Microsoft's software.

To improve securi ...

Tue Nov 11, 2014 8:50 am
Replies: 0
Views: 1086
Hello,

from time to time phped forces a coffee break by showing a message "submitting breakpoints" and a slow progressing progress bar.

There is a "Cancel" button, but when I ...

Thu Nov 06, 2014 4:37 am
Replies: 1
Views: 1244
Hello,

I like PhpEd very much as it is.

But there are some minor bugs, which are really annoying.

E.g.: Currently when I repeat a search and the search fails, the editor window looses the inp ...

Thu Nov 06, 2014 4:14 am
Replies: 0
Views: 1016
Hello,

now - if I search in the text, repeat the search (F3) and the text is not found, a new tooltip popups up.

When this happens, the editor looses the keyboard input focus.

So I need to sw ...

Thu Oct 30, 2014 11:52 am
Replies: 0
Views: 1188
Hello,

I have upgraded to PhpEd15.

When I now run the selenium test within the Test Suite, I get the following message (in blue color):

Suite: DefaultAffiliateTest PHPUnit_Framework_Warning: ...

Fri Aug 22, 2014 3:05 am
Replies: 3
Views: 1504
Hello,

I upgraded to Kaspersky Internet Security 2015 (KIS). Since then the Testsuite does not work properly any more.

Tests do run and even debugging tests works fine.

But the test results a ...

Wed Apr 09, 2014 7:14 am
Replies: 3
Views: 1358
No ideas?

This problem make unit tests pretty unusable, because it's not possible to set breakpoints in files not already loaded.

Mon Apr 07, 2014 5:29 am
Replies: 3
Views: 1358
Hello,

I have a project root on a network share. The share is provided by a vmware debian linux. The IDE is running on windows 8.1.

Debugging works fine.

Debugging the test suite also works, ...

Mon Jan 27, 2014 2:58 pm
Replies: 5
Views: 1913
Ah - Ok!

Thanks for the info!

Sun Jan 26, 2014 4:23 pm
Replies: 5
Views: 1913
Hmm. I have removed the lengthy debug output - now it works fine.

Strange ... but ok!

Sun Jan 26, 2014 2:51 pm
Replies: 5
Views: 1913
Hello,

phpEd keeps crashing very often when an php error occurs.

I know, I should write to the support, but I cannot create a sample project, because I cannot give away the source code of my pro ...
Page 1 of 2
All times are GMT - 5 Hours