NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Sun Jun 10, 2012 1:25 pm
Replies: 3
Views: 2466
This is not a shared hosting environment, it's a standard UNIX/FreeBSD install so there is only one php.ini. The setup wizard comes back all green, and as long as the script is being run by Apache, e ...

Sat Jun 09, 2012 11:39 pm
Replies: 3
Views: 2466
How can I use PHPEd to debug PHP CLI scripts on a remote server? The only place the scripts have what they need to run is on the server, and they need to have command line parameters passed to them. ...

Sun Nov 18, 2007 6:47 pm
Replies: 2
Views: 5742
Found the files in the PhpEd installation, shut down Apache, and copied them into the php/ext directory, and restarted Apache in it gets in.

Sun Nov 18, 2007 4:51 pm
Replies: 2
Views: 5742
I decided to evaluate PhpEd. I installed the TechPlatform. When I try to use PhpEd with the TechPlatform it returns the error:

Error
Wrong version (3.1) of debugger module detected on the server ...

Sat Nov 17, 2007 11:01 am
Replies: 4
Views: 4215
Hi Dimitri,
TechPlatform available from our site for free.
I will move off my current installation, install it, and let you know if it works. It was a big job, but it's finished. The Techplatform ...

Fri Nov 16, 2007 8:53 pm
Replies: 4
Views: 4215
I mean TechPlatform available from our site for free.Hi Dimitri,
Thank you for your reply.
- I started out on the open source site Sincerely,,
Jack T.

Thu Nov 15, 2007 3:58 pm
Replies: 4
Views: 4215
Hi,
All I get is Apache HTTP Server has encountered a problem when I try to run phpinfo.php, or any php for that matter. If I comment out the dbg line, it works fine. It's a pretty vanilla instal ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours