NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Thu Jul 06, 2006 10:41 am
Replies: 15
Views: 10943
Im sure that our TCP/80 port is open and with no problems..i tried the wsdl link in a browser and didn't run into any issues. I was able to see the XML on my browser. So im not sure what could be caus ...

Wed Jul 05, 2006 9:50 am
Replies: 15
Views: 10943
Yeah I did wrap and got the same error!! But going back to the error above after some backtracking and going through the nusoap classes...I echoed out some lines and got the following error: It seems ...

Tue Jul 04, 2006 4:48 pm
Replies: 24
Views: 26164
Hello all,
After backtracking and looking through the nusoap classes. It seems like the true error has to do with access to the WSDL file. I printed out some echos and the error that occurs before an ...

Tue Jul 04, 2006 2:20 pm
Replies: 24
Views: 26164
Hello all,
I am receiving the following error when using the getProxy function:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/oracle/infr/lib/php/nusoap.php(6983) : eval()'d code on line 1 ...

Tue Jul 04, 2006 2:16 pm
Replies: 15
Views: 10943
I have resolved the issue on this thread by just using the getProxy function.
I have listed the code below.

// Define needed parameters and put them in an array..
$parameters = array(
' ...

Sat Jul 01, 2006 3:10 pm
Replies: 15
Views: 10943
I am working with a soap server...the reason im receiving this string is because the parameters im sending including a username and password...it seems that the way there server is receiving the data ...

Thu Jun 29, 2006 3:17 pm
Replies: 15
Views: 10943
It seems the server just sends back a string saying 'Invalid User'...which im assuming since the parameters require you to send username and password that the arguments are not being captured correctl ...

Thu Jun 29, 2006 2:40 pm
Replies: 15
Views: 10943
yeah, wish it would be that easy..but the server side is not owned by me its by one of our clients!! So i would like to be able to remedy the issues on the client side without having to mess on the se ...

Thu Jun 29, 2006 2:19 pm
Replies: 15
Views: 10943
i did check the namespace in the wsdl file and the parameters being passed in are correct. Not sure if on the server end since they are using the Microsoft toolkit if there are any interoperablity pr ...

Thu Jun 29, 2006 1:07 pm
Replies: 15
Views: 10943
Hey all,
I am having a problem receiving the correct data from a server running Microsoft Soap toolkit
while i send request using the nusoap client service. It seems to not be understanding the pa ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours