NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Tue Oct 30, 2012 4:18 am
Replies: 4
Views: 2359
I have purged cookies but the problem persists.

The Debug msg. in the browser window states:

DBG 4.6.3

Failed to start DBG session

Reason: failed to connect to the client at 127.0.0.1 ...

Thu Sep 27, 2012 8:39 am
Replies: 4
Views: 2359
For some days now I get a "Failed to start DBG session" error page when I try to open a local Apache website in my Chrome browser while PhpEd (build 8030) is not active. As soon as I start P ...

Wed Apr 25, 2012 12:18 pm
Replies: 1
Views: 2367
I am using Windows 7 symbolic links to add my TYPO3 source folders and the index.php file to my document root.
PHPed shows the index.php with a link symbol in the workspace pane and opens it without ...

Fri Nov 25, 2011 9:48 am
Replies: 7
Views: 2748
Don't be sorry, but check you machine.
I am only trying to be polite. And I know my machine pretty well - as I said IPv6 is active:

http://www.digilog.de/pub/extern/20111125_NuSphere_Eingabeauffor ...

Fri Nov 25, 2011 5:34 am
Replies: 7
Views: 2748
Sorry Dmitri, I tested again and of your three options only "1@127.0.0.1" works.
I am using the latest PhpED (6.2 build 6233) and debugger (4.2.11 VC9 Threadsafe).

Cheers, Jörg.

Fri Nov 18, 2011 2:43 am
Replies: 7
Views: 2748
Hi Dmitri,

thanks for pointing me into the right direction. Using DebugBreak() with a debug session parameter works!
Although it did not work for me using "1@localhost". I had to explici ...

Fri Oct 07, 2011 1:23 pm
Replies: 7
Views: 2748
Hello,

I have written a PHP web application that uses popen() to fork a PHP CLI script that does some async background processing.

My problem is that I do not find a way to debug the CLI script ...

Thu Jun 18, 2009 6:12 pm
Replies: 5
Views: 3582
Fortunately it's possible....
Whow, this is great news. Definitely makes my daily editing live much easier! Thanks for the hint, Dmitri.

Fri Jun 12, 2009 7:47 am
Replies: 31
Views: 15331
+1 for multiple file tab rows. Current status is definitely a pain in the asset and keeps me switching back and forth between UltraEdit & phpEd. A real performance killer.
(YEAH! 3 pages of reque ...

Fri Jun 12, 2009 5:29 am
Replies: 5
Views: 3582
If your project has different encodings in the files, you may want to set appropriate default encodings per directories. See Properties in the popup when right-clicked on the directories in the Worksp ...

Fri Feb 06, 2009 11:04 am
Replies: 3
Views: 5891
...
If nothing helps, get a faster computer. Two-core CPU would be good enough.
Come on Dmitri, you don't mean it, do you?
I am working with PhpED for years now, und suddenly I cannot use it on my ...

Thu Jan 15, 2009 7:51 am
Replies: 5
Views: 6507
Today I also got the "Client does not support authentication" warning, when I tried to debug in CLI mode instead of webserver mode for the first time in years.

After scanning the forum, f ...
Page 1 of 2
All times are GMT - 5 Hours