NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Mon Jan 27, 2014 11:52 am
Replies: 7
Views: 3947
Hi dmitri,

The libmysql.dll setting was already set to the Connector-C location, which I downloaded and installed from the Mysql site. I did have the 64bit version installed, because I have a 64bit ...

Sun Jan 26, 2014 2:44 pm
Replies: 7
Views: 3947
I'm having the same problem, but none of the solutions I've found work.

There are two problems I can can immediately see with the location in the message: c:\mysql\\share\charsets

1. There is a ...

Thu Jan 23, 2014 10:15 am
Replies: 2
Views: 1600
Hi,

Does anyone know whether Nusphere has an affiliate program? If so, where are the details?

If not, are there any intentions of introducing one?

If not, can I submit a suggestion to introdu ...

Thu Jan 23, 2014 10:13 am
Replies: 2
Views: 3570
Hi,

Does anyone know whether phpEd can be linked to a remote Git server? If so, how is it done?

The documentation only talks about CVS for source control, however, in several places I've seen it ...

Mon Nov 25, 2013 6:39 am
Replies: 8
Views: 1665
Hi dmitri,

Thx for your help. Yes, done that and have temporarily gone back to v10, which works, until I can find a solution. I've submitted a ticket to support.

Frustrating, because I like the ...

Sun Nov 24, 2013 7:50 am
Replies: 8
Views: 1665
I also get the following in the external browser (Firefox):

DBG 6.0.9

Failed to start DBG session

Reason: debugger read/write timeout
Not sure what it means? Visit http://www.nusphere.com/db ...

Sun Nov 24, 2013 7:48 am
Replies: 8
Views: 1665
I've installed IDE 11018 and debugger 6.0.9, but am still getting the -134 error on the settings wizard and neither internal nor external debugging sessions work.

Any ideas what else I can try?

...

Fri Nov 22, 2013 7:11 am
Replies: 12
Views: 4582
Let me just correct myself.

I've just found DbgListener.exe in the process list of Task Manager, so I guess it must be started, although there is still no icon in the system tray like with previous ...

Fri Nov 22, 2013 6:56 am
Replies: 12
Views: 4582
Hi,

I've just installed phpEd 11, but the debug listener doesn't start.

The debugger appears in phpinfo, so it appears to be installed OK, but the listener icon doesn't appear in the system tray ...

Fri Nov 22, 2013 6:22 am
Replies: 5
Views: 5714
And it would also be interesting to know what the difference is between the phpEd and Zend debuggers?

Fri Feb 11, 2011 4:41 am
Replies: 2
Views: 1780
Hi Blizz,

Ah, there they are. Thank you. Wonder why the install didn't put them there, because they were there before I uninstalled/reinstalled? Maybe it was because the installer had a problem ...

Thu Feb 10, 2011 8:21 pm
Replies: 2
Views: 1780
Hi,

I've just re-installed phpEd, but I've found that the help tab is now empty.

All the chm manuals are in the help folder, but they no longer appear in the help tab in phpEd.

Does anyone kn ...
Page 1 of 5
All times are GMT - 5 Hours