NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Sat Mar 27, 2021 11:47 am
Replies: 2
Views: 1543
Thanks. That was the problem.

Sat Mar 20, 2021 5:10 pm
Replies: 2
Views: 1543
I have a project with a root directory of E:\inetpub\wwwroot\stuff. I have additional directories set to E:\inetpub\wwwroot\books. From a page in the stuff directory I'm trying to execute the follow ...

Wed Jan 20, 2021 3:47 pm
Replies: 1
Views: 1415
I am calling json_decode as follows:

$jsonobj = json_decode( $jsonstring, false, 512, JSON_INVALID_UTF8_SUBSTITUTE);

When I execute this line, I get the error message:

Use of undefined consta ...

Wed Feb 24, 2016 11:04 am
Replies: 4
Views: 2810
Thanks. I'll try again next time I upgrade php. I'm pretty sure I was using the right php.ini but there's always the chance that there was some other one.

Tue Feb 23, 2016 11:04 am
Replies: 4
Views: 2810
Thanks but I've (relucantly) moved the installation to c:\php and am loathe to move it back again. It's a king sized headache to get all this working every time I make any changes.

Sat Dec 12, 2015 4:28 pm
Replies: 4
Views: 2810
I have installed php in "C:\Program files (x86)\php". This is allowed by the instructions that you reference for installing php. It has worked in the past for me. Now I get the message: & ...

Mon Jun 20, 2011 4:37 pm
Replies: 0
Views: 2179
I am using PhpEd 6.0 build 6026 with the built-in server on Windows 7. I find that when I try to upload a file using POST and multipart/form-data that the system freezes without ever reaching the tar ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours