NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums


Mon Dec 23, 2013 5:14 am
Replies: 2
Views: 1837
Ok, Thank you.

Mon Dec 23, 2013 12:11 am
Replies: 2
Views: 1837
Hello, since some recent versions (since v10 if I'm not wrong) debug speed became very slow.

Usualy for php scripts which contained a a lot of objects (for example one class which contains 60k of c ...

Wed May 05, 2010 3:32 am
Replies: 3
Views: 2581
Yes but you can't download 5936 and it's serial number. Since nusphere has changed serial number's algorithm it would be nice to be able to download last stable version before 5.9.5

Sun Oct 04, 2009 2:34 am
Replies: 1
Views: 2982
From http://test.nth-design.com/2009/02/13/phped-dbg-putty-tutorial/

# You will need to configure PuTTY to forward SSH traffic from the Debugger.

1. Open PuTTY on your development computer.
...

Thu Oct 01, 2009 5:44 am
Replies: 11
Views: 4177
With 5.9 build 5913 the problem is still there.

But maybe i was finally able to isolate case usage for this issue
When i launch this php file:

<?php
//require_once("starter.php&q ...

Wed Jul 22, 2009 9:57 am
Replies: 11
Views: 4177
The thing is that there is no another session :S

As you asked i've added dbg listener log.
http://img512.imageshack.us/img512/6782/screennew.th.gif

This time error happened as soon as i clicke ...

Wed Jul 15, 2009 5:47 am
Replies: 11
Views: 4177
maybe the bigger screen will explain better this situation.

http://img169.imageshack.us/img169/7167/screen2.png

Thu Jul 24, 2008 4:08 am
Replies: 4
Views: 3492
Hmm, i've done some tests. It seems to be a server side issue. Since i don't have any problem if testing the script in local or on other servers...

Dbg version is the same on 2 servers, the only di ...

Wed Jul 23, 2008 12:46 pm
Replies: 4
Views: 3492
Indeed.
Script on the server and local side are the same (with my settings every time i save file it's uploaded automaticaly on the server.) Anyway, i've tried it at home and haven't found any probl ...

Wed Jul 23, 2008 8:12 am
Replies: 4
Views: 3492
hi, i've noticed an odd bug with debugger (or ide, not sure)
As you can see from screenshot below if there is a heredock block present in the code, phped jump over one row. Infact after row 8 debugge ...

Mon Jun 23, 2008 4:42 am
Replies: 2
Views: 3494
UHm my bad, actualy it seems to be working with 2 o more putty opened together. I thought that it was impossible to stay in listening on the same port for multiple process...

Issue solved Smile

Sun Jun 22, 2008 8:16 am
Replies: 1
Views: 3256
In php.ini change this setting
debugger.ports=7869, 7870,7871,10000/16

And assign to each developper his own port (i.e. 7869 for dev A, 7870 for dev B, and so on) in this mode it should be ok Wink
Page 1 of 2
All times are GMT - 5 Hours