NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
*resolved* Breakpoints will not trigger


Joined: 03 Feb 2008
Posts: 31
Reply with quote
I am using Windows 8.1. In the past PhpED used to trip the breakpoints set in .php files that my main .php file was referencing. In other words I would run a file called file.php which called another .php file like this:

echo "<img border='0' src='file2.php?rx1=$rx1&p1=$ser_L1&hc1=$ser_hc1'>";

In the past I could set breakpoints in file.php and PhpED would trip and I could then debug and single-step, etc.

But now I can no longer do this. What has happened? Has a setting changed? Can anyone please give me a pointer or two as to where to look?

I have always used FireFox as my external browser, but no browser now makes any difference. I just can't get a breakpoint set in a called script to trip.

Thank you.
View user's profileFind all posts by a_edwallSend private message


Joined: 03 Feb 2008
Posts: 31
Reply with quote
Problem solved - somehow the "Debug sessions" checkbox in the Run & Debug - Settings - Default debugger settings window was unchecked.

Now, where do I download the latest debugger file?
View user's profileFind all posts by a_edwallSend private message
Guru master

Joined: 24 Jul 2009
Posts: 733
Reply with quote
Hi, I've answered this in your other post. It is probably best to not keep multiple posts going on the same issue Wink
View user's profileFind all posts by plugnplaySend private message
*resolved* Breakpoints will not trigger
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic