NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
[resolved] Failed to load encoded file


Joined: 29 Mar 2007
Posts: 2
Reply with quote
I use trial version to test nu-encoder v 1.3.14

I Have tested nu-encoder on my PC : OK.
Then I want to test it on the server : Dont't work!

Installation of extension is OK (see in phpexpress(); )

But reading of file send le this error :

Fatal error: Failed to load encoded file (C:\inetsloveo\inet\acSearch.php) possibly corrupted file content in Unknown on line 0

What can I do?
View user's profileFind all posts by vercouttSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7875
Reply with quote
I think it would make sense to submit this file to our support team for investigation. Could you make it available online or send by email?

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 29 Mar 2007
Posts: 2
Reply with quote
Ok. Thank you.
View user's profileFind all posts by vercouttSend private message
Veteran

Joined: 24 Jan 2006
Posts: 311
Reply with quote
I think the issue turned out to be the problem with FTP - it corrupted the file on the server. NuCoder is working fine as far as I know - please correct me if I am wrong
View user's profileFind all posts by yfaktorSend private message
[resolved] Failed to load encoded file
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic