NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
error during debugging


Joined: 22 Apr 2004
Posts: 2
Reply with quote
Hi,
I'm trying out the phpED 3.2 trial version, but i get the following error during the debugging of one project:

"Unexpected Error: Access violation at address 003B4EB1 in module 'phpED.exe'. Read of address 00000040".

Thanks.
View user's profileFind all posts by jorgeSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7857
Reply with quote
phpED 3.2 ?
It's not available for long time.
Where did you download it ?
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 22 Apr 2004
Posts: 2
Reply with quote
My mistake, sorry about that. I download the current trial version for windows (3.3 Smile ).

What about the error message? Any idea?

Thanks.
View user's profileFind all posts by jorgeSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7857
Reply with quote
--- It's absolutely fresh problem and this is the only crash report. So please provide answers on the questions below:

Was any message given prior to the trouble ?
Did it happen while loading or after Splash went away ?
Did you modify any parts of the product including phped.exe ?
What platform/service pack etc do you run on ?
If you run on Win95/98, did you install DCOM update ?
Have you uninstalled previous version of phped (if any) before installing 3.3 ?
Have you tried to re-install PHPED ?
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
error during debugging
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic