NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
debugging: problem with header("Location:xxx")


Joined: 25 May 2004
Posts: 8
Reply with quote
I'm modifiying a phpBB forum using phpEd. I need to be able to debug it while logged.

I load phpBB's "login.php" using phpEd's debug option, the pages shows, I enter my phpBB username/password and press OK. The page posts back to itself and reaches those lines:

Code:

header('Location: ' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);

that looks like:
header("Location: http://localhost/forum/index.php?sid=3aaf848bbca569c670a9b1641f76be4b")

It redirects to index.php but *without debugging*. I'm logged into phpBB but I can't debug!

Do I have to put something special at the end of header('Location:xxx') so the debug session will still be on when I log?

I think this thread is about the same question, but it doesn't help me!

Thanks a lot

yomanfu
View user's profileFind all posts by yomanfuSend private message


Joined: 25 May 2004
Posts: 8
Reply with quote
I found this thread.


But it still doesn't work! Sad


Last edited by yomanfu on Wed Aug 11, 2004 8:27 pm; edited 1 time in total
View user's profileFind all posts by yomanfuSend private message


Joined: 25 May 2004
Posts: 8
Reply with quote
I found the answer!

I had to modify the phpBB port for the one used by the phpEd debugger (8080 here)..

Mr. Green


Sorry for this thread...
View user's profileFind all posts by yomanfuSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7893
Reply with quote
Ufff, why do you use SRV server for debugging such projects like PHPBB ???
I highly recommend you debug it under Apache (under windows or linux whatsoever you prefer).
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 25 May 2004
Posts: 8
Reply with quote
ddmitrie wrote:
Ufff, why do you use SRV server for debugging such projects like PHPBB ???
I highly recommend you debug it under Apache (under windows or linux whatsoever you prefer).


Grrrrr... It now works at home but at work it doesn't and I have the same configuration! Sad

I'm new to PHP and I currently use it with IIS on Windows.
How can I use Apache instead of SRV server for debugging purposes? Is there a tutorial somewhere?

Thanks
View user's profileFind all posts by yomanfuSend private message
debugging: problem with header("Location:xxx")
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic