NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Debug settings when port 80 is tunneled as well


Joined: 17 Feb 2014
Posts: 2
Reply with quote
Hi

I'm trying to setup remote debugging with a dev server.
The server is behind a firewall so I have to tunnell ports 7869 AND port 80.

to access the site through the tunnel I merely go to http://localhost:3001/mysite.php

I run the settings wizard and everything passes and is green (including DBG and CLI)

however, when I try to close the project setting window I get an error saying that

"
Please make sure the entered URL is correct, the specified host (localhost) points to a local server, while Run Target is set to Remote
"

I've even changed the local hosts file to resolve a dummy domain name tl 127.0.0.1 but clearly PHPEd is checking where that resolves to... (which is nice:) )

any help with this would be appreciated.

cheers

Kev
View user's profileFind all posts by kvnSend private message


Joined: 17 Feb 2014
Posts: 2
Reply with quote
Anyone?

surely I'm not the only one who's come across this?
View user's profileFind all posts by kvnSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7861
Reply with quote
looks like your firewall didn't allow browsing that URL
Does it work without the debugger at all?
Check with Tools=>Open URL.
Regarding tunnel for debugger, you'd better use built-in tunnels for debugger.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
Debug settings when port 80 is tunneled as well
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic