NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
Code Completion Not Working


Joined: 16 Apr 2008
Posts: 40
Reply with quote
I closed the IDE yesterday as normal open it up this morning and lo and behold no code completion. Can't see why as tools/setting/Code Completion is enabled.

Anyone advise me how I can troubleshoot this?
View user's profileFind all posts by southcotSend private message


Joined: 19 Aug 2006
Posts: 76
Reply with quote
Is your project selected as "active" in your workspace?
View user's profileFind all posts by jlSend private message
Guru master

Joined: 24 Jul 2009
Posts: 732
Reply with quote
One possibility is that the project has corrupted meta data relating to your source files. You can first try right-clicking in the Code Explorer and doing a Refresh. If that does not work, you can exit PhpED and delete the project PPX and PPD files, which will be automatically re-created. I have seen corrupt PPD files cause problems, but that was a long time ago on an older version of PhpED. The DSK file contains breakpoints and other debug information, so you shouldn't need to delete that one.
View user's profileFind all posts by plugnplaySend private message


Joined: 16 Apr 2008
Posts: 40
Reply with quote
Sorry for the delay in getting back on this. I posted the question a short while before I went on leave. I get back and start up and every ting is back to normal. So I have no idea what was happening.
View user's profileFind all posts by southcotSend private message


Joined: 16 Apr 2008
Posts: 40
Reply with quote
Thanks for the help though.
View user's profileFind all posts by southcotSend private message
Code Completion Not Working
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic