NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
[SOLVED]code completion does not show all functions


Joined: 21 Jan 2008
Posts: 19
Reply with quote
Hi.

I've used phped 5.5 since today and installed the newest version (build 5629) and code completion stoped working correctly.

Look at this screenshot:

There should be explode function or am I missing something?

In code insight sesttings tab I have check all options under code completion.


Last edited by wenihal on Mon Feb 02, 2009 8:05 am; edited 1 time in total
View user's profileFind all posts by wenihalSend private message
Guru master

Joined: 05 Jul 2004
Posts: 659
Location: Belgium
Reply with quote
Are you sure you didn't activate the "Limit scope to includes" checkbox by accident?
You can find it in the settings under Code Insight > Settings
View user's profileFind all posts by BlizzSend private messageVisit poster's website


Joined: 21 Jan 2008
Posts: 19
Reply with quote
Blizz wrote:
Are you sure you didn't activate the "Limit scope to includes" checkbox by accident?


No. "Limit scope to includes" is uncecked.

Edit:
another example:



There is way more array_* functions then this two.

In 5.5 everything was ok.
View user's profileFind all posts by wenihalSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7885
Reply with quote
please copy %PROGRAMFILES%\nusphere\phped\config\func.rel into %APPDATA%\nusphere\phped\config\ directory overriding the file in it.

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 21 Jan 2008
Posts: 19
Reply with quote
dmitri wrote:
please copy %PROGRAMFILES%\nusphere\phped\config\func.rel into %APPDATA%\nusphere\phped\config\ directory overriding the file in it.


Thanks. That worked Smile
View user's profileFind all posts by wenihalSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7885
Reply with quote
you're welcome

_________________
The PHP IDE team
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website


Joined: 01 Oct 2010
Posts: 3
Reply with quote
Hi , i have the same problem , but i can not solve it. Done what you said , but it does not help . Just can't see some functions like echo and some others ...
Hope you can help with that .
View user's profileFind all posts by yaaleksey44Send private message


Joined: 21 Nov 2009
Posts: 20
Reply with quote
echo is not a function, it is a language construct.
View user's profileFind all posts by Jan TvrdíkSend private message


Joined: 01 Oct 2010
Posts: 3
Reply with quote
Yep , you are right. It's not functions , just reserved words . I can't see any of them .I see all the functions but no reserved words . Can somebody help with that problem.
View user's profileFind all posts by yaaleksey44Send private message


Joined: 21 Nov 2009
Posts: 20
Reply with quote
I don't see them too, so I think they're not supported at all.
View user's profileFind all posts by Jan TvrdíkSend private message


Joined: 01 Oct 2010
Posts: 3
Reply with quote
But there are all of them in TOOLS->SETTINGS->RESERVED WORDS ,so i think it must be supported .
View user's profileFind all posts by yaaleksey44Send private message


Joined: 21 Nov 2009
Posts: 20
Reply with quote
It's only for code highlighting.
View user's profileFind all posts by Jan TvrdíkSend private message
[SOLVED]code completion does not show all functions
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic