NuSphere Forums Forum Index
NuSphere Forums
Reply to topic
ARGH ! - a wierd one


Joined: 15 Aug 2003
Posts: 44
Reply with quote
I was getting this error message:

Failed to run DBG session

reason:
client ip address [NULL] lookup failed


This script reproduces the problem:
Code:
<?
?>


but this script does not reproduce the problem:

Code:
<?
$_SERVER;
?>


Naturally I set the register globals directive back on, and set variable order to "SE". The problem disapeared.

I'm guessing that some PHP optimization (or perhaps apache ?) is not fetching the _SERVER data unless it's explicitly required by the script, and apperently DBG does not inform PHP that it needs that data, and simply gets a null and the rest is history.

I have saved a copy of my php.ini and compilation switches, I'll send them by email if you'll need them.
View user's profileFind all posts by Post-O-MaticSend private message


Joined: 15 Aug 2003
Posts: 44
Reply with quote
Am I being ignored... Sad ?

Was it something I said... ?
View user's profileFind all posts by Post-O-MaticSend private message
Site Admin

Joined: 13 Jul 2003
Posts: 7901
Reply with quote
register_globals should not affect anything in DBG.
But what did you set for variable order when DBG didn't work ?
View user's profileFind all posts by dmitriSend private messageVisit poster's website
ARGH ! - a wierd one
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic